Voor starters

Een vliegende start voor uw onderneming

Het begin van elke onderneming is spannend. Welke bedrijfsvorm kiest u? Heeft u personeel nodig of werkt u alleen? Waar vestigt u zich? Hoe krijgt u de financiering rond en wat vraagt de Belastingdienst allemaal van u?

U heeft hoge ambities. U heeft voor zichzelf goed gedefinieerd waarom u een onderneming wilt starten en wat voor producten of diensten u wilt leveren, maar om de kern van uw onderneming goed op papier te krijgen: dat is nog vaak een uitdaging.

Omdat wij begrijpen dat het lastig kan zijn om een antwoord te formuleren op al dit soort vragen, helpen wij u graag bij het opstellen van uw ondernemingsplan. Een goed begin is immers het halve werk, en al ondernemend moet u continu in staat zijn bij te sturen en terug te vallen op een solide basis. Daarom gaan wij het gesprek met u aan over uw doelen en ambities, over uw gedachten en ideeën. Wij maken de ideeën concreet door ze te vertalen in een checklist en verbinden daar acties aan. Gezamenlijk bouwen wij zo aan het fundament van uw onderneming en zorgen voor een vliegende start.