Voor particulieren

Zeker weten dat het goed zit

Niet alleen als ondernemer is het belangrijk om uw zaken op orde te hebben. Ook als particulieren zijn vraagstukken omtrent de belasting, toeslagen en aanslagen aan de orde van de dag. YOZ biedt u daarom, ook voor persoonlijke financiële administratie, deskundig advies en volledige ontzorging.

Dit kan YOZ voor u betekenen

Aangifte inkomstenbelasting
Wij controleren uw aanslagen, dienen indien nodig bezwaarschriften in en treden op in eventuele gerechtelijke procedures. Bovendien kunt u bij ons gebruikmaken van de uitstelregeling voor belastingconsulten. Hiermee verschaft u zichzelf meer tijd voor de indiening van uw aangifte.

Aangifte erfbelasting
Wij verzorgen de gehele administratieve en procedurele begeleiding van de nalatenschap tot en met de aangifte erfbelasting en de afwikkeling daarvan. Wij hebben zelfs een nalatenschapscoach in huis die u kunt bijstaan.

Aangifte schenkbelasting
Wij stellen schenkingsakten op en zorgen voor de aangifte en afwikkeling daarvan.

Teruggaven en toeslagen
U heeft ongetwijfeld regelmatig te maken met voorlopige teruggaven of aanvragen van toeslagen. Wij helpen u bij een snelle, digitale aanvraag of wijziging.

Speciale afspraken
Heeft u een omvangrijke administratie? Neem dan gerust contact op voor de mogelijkheden van gerichte dienstverlening tegen vooraf vastgestelde tarieven.