Voor MKB

Wij ontzorgen, u blijft scherp

YOZ weet wat er speelt voor u als ondernemer in het midden- en klein segment. Wij begrijpen daarom ook dat de snelle ontwikkelingen in uw branche soms lastig bij te benen zijn. U heeft uw handen immers vol aan uw dagelijkse werkzaamheden: de ups en downs van uw omzet, het rond krijgen van uw financieringen, personeelsvraagstukken..

 

 

Om u toch alert te houden op nieuwe kansen, komen wij graag naast u staan. Samen met u brengen we uw situatie in kaart. Wij stellen vast wat uw kansen en uitdagingen zijn en welke stappen nog te zetten zijn om de toekomst met een opgeheven hoofd tegemoet te zien. Als betrouwbare sparringspartner bieden wij een luisterend oor, advies op maat en concrete acties om u te helpen uw doelen te behalen. Uw vooruitgang is het belangrijkst.

Dit kan YOZ onder andere voor u betekenen:

  • Wij professionaliseren uw administratie door de juiste inzet van digitale mogelijkheden. Hierdoor heeft u 24/7 inzicht in uw actuele financiële situatie en kunt u sneller anticiperen.
  • Wij nemen uw salarisadministratie uit handen. De medewerkersdossiers kunnen wij delen zodat er maar één dossier is van waaruit wij beide werken. Medewerkers krijgen een eigen account waar zij op een veilige manier bij hun salarisstroken en jaaropgave kunnen.
  • Wij stellen samen met u prognoses en liquiditeitsbegrotingen op.
  • Wij kunnen financieringsplannen voor u maken.
  • Natuurlijk maken wij ook uw jaarrekening en verzorgen wij de fiscale aangiftes.